Referat af hestevognsturen 2016


Cinque Terre
Lørdag d. 20-8-16 drog vi (ca. 80 deltagere fordelt på 10 hestevogne) ud på endnu en tur i de dejlige Hammer Bakker, en tradition, der afholdes hvert andet år.

Poul Erik Pedersen, Torndal, havde som sædvanligt planlagt en spændende tur, der tog sit udgangspunkt ved Uggerhalne Sportsrideklub, hvorfra vi kørte ind i Bakkerne, og selvom vejret var ustadigt, nød vi alle den skønne natur og de mange dufte, som netop regnen kalder frem.

Vi gjorde holdt ved Ideon café, hvor der var disket op med boller og hjemmelavet marmelade samt dejlig varm kaffe, som flere nød indendørs p.gr.a. det våde vejr. Et flot syn var det dog som altid at se de mange, overdådigt pyntede hestevogne fra Vendsyssel Køreforening holde i en mægtig halvcirkel på Ideons store plæne.

Derfra kørte vi ad den vel tilrettelagte rute tilbage til sportsrideklubben, hvor formanden, Lise Knudsen, Skovgården Vodskov, viste rundt og præsenterede os alle for de fine resultater, der var kommet ud af samarbejdet med Hellstrands Stutteri. Flere af deltagerne sluttede af med at spise deres frokost i den indbydende, nye kantine.

Bestyrelsen vil hermed gerne takke Poul Erik Pedersen, Vendsyssel Køreforening og Lise Knudsen for endnu en vellykket tur.

Venlig hilsen Bestyrelsen